Yolağzı İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Misyonumuz: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: -

Saatler: 08:30 - 14:00
Isınma: Kömürlü Merkezi Kalorifer Sistemi
Servis Bilgisi: Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yolagziio.meb.k12.tr

Adres - YOLAĞZI MAH. YOLAĞZI KÜME EVLERİ NO 380/1 GERCÜŞ / BATMAN

Yerleşim Yeri -

Adres - YOLAĞZI MAH. YOLAĞZI KÜME EVLERİ NO 380/1 GERCÜŞ / BATMAN

Ulaşım Mahalle Batman - Mardin Karayolu üzerinde bulunmakta olup, Batman ve Midyat üzerinden ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yolağzı Mahallesi Gercüş ilçe merkezine 6, Batmana 60 Km uzaklıktadır. Ayrıca Mardin/Midyat ilçesine 14 Km uzaklıktadır.